Verden i bilder


Her kan du finne alle kartene i Rollespillet Fabula. Alle kartene er tegnet av Tomas H.V.Mørkrid. Det finnes ikke noe verdenskart, da folk i Fabulaens verden har lite greie på geografi. Deres forhold til fjerne riker er mytisk, og fremmede folkeslag omtales gjerne med fantastiske og grusomme detaljer (noe som ikke betyr at de har feil i det de sier).

Etterhvert som verden blir mer kjent, vil nye karter bli lagt inn her. For å se på kartene går du på oppdagerferd under "Oriannakart". For å finne kartene til landene utenfor Orianna ser du på "Moria" og "Gnosis". Når verdenskartet kommer kan du dra lenger, til helt nye kontinenter.

 

Tegningene i Rollespillet Fabula er gjort av Håkan Ackegård, en svensk tegner som ofte er å se på spillfestivaler i Norge. Under "Tegninger" finner du mer om Håkan, og alle tegningene fra boken. Når det kommer nye hefter med flere tegninger finner du disse under samme peker.

 

Oriannakart Kart over Orianna, for oppdagelsesreisende.
Tegninger Bilder fra en annen verden.
Moria Kart og tekst om landet Moria.
Gnosis Kart og tekst om ørkenlandet Gnosis.
Fyrstedømmene Kart over et land, et sted, på andre siden av havet ...
Strekspillere Spillernes egne tegninger til Rollespillet Fabula
   

Spillere liker å se på fantastiske tegninger fra den verdenen de spiller i. Det hjelper dem til å leve seg inn i rollen. Det blir lettere for dem å forestille seg hvordan det ser ut rundt heltene.

 

StartsideRollespillet Fabula Verden i bilder