Eventyr i Fabulaens verden

 

Her finner du spilleventyr som er klare til å brukes med Rollespillet Fabula. Etter hvert som eventyrene blir klare gjør jeg navnene om til pekere. Listen vil alltid ha noen eventyr nederst, som snart kommer, så om du trenger et eventyr kan du sjekke om det er kommet nye her.

Nedenfor listen finner du instruksjoner om hvordan du sender dine egne eventyr til nettstedet, slik at de kan legges inn her, til nytte for alle som spiller Rollespillet Fabula.

Eventyrene settes ikke opp på et eventyrark, men beskrivelsen følger stort sett punktene fra dette. Du anbefales å overføre dem til eventyrarket, ved hjelp av stikkord, slik at du kan ha dette liggende foran deg når dere spiller. Eventyrene kommer uten kart. Hvilke kart du trenger angis til sist i hvert eventyr. Trenger eventyret egne kart, blir det gitt en beskrivelse du kan tegne etter.

En sopptur

Heltene skal ut og plukke sopp for Ormebaronessen. Et dramatisk eventyr med kidnappede bønder, masse troll, og en sovende drage. Fortsettes i eventyret "Støvborgen".

Støvborgen

En sikker død for heltene, og en usikker gjenoppliving. Heltene blir sendt til Skyggenes Rike, fanget i den gamle Ormeborgen, og må vinne en krig som allerede er tapt. Fortsettelsen på eventyret "En sopptur".

Den gale heksemesteren

Frittstående eventyr der heltene møter en mektig motstander, som med lettehet kan drepe dem alle, og som ikke har noe imot å gjøre det. I tillegg trenger heltene hjelp, fra nettopp denne mannen ...

Ørnebaronens plan

Hva skjer i Ørneredet ? Hvorfor har baronen brutt all kontakt med resten av kongeriket ? En annen baron sender heltene inn i borgen for å finne ut hvilke planer ørnebaronen har.

Skatten i Orkeskogen

En gullskatt kan gi baronen muligheten til å fullføre sine planer. Men en stor gruppe blir sett, derfor må heltene ta dette oppdraget. De må komme seg til de gamle irrgangene, og finne den lydløse, luktløse vei ...

Vetteskogens hemmelighet

Frittstående eventyr der mørke hemmeligheter avsløres, og heltene skaffer seg en farlig fiende. Er de heltemodige nok finnes det også gode venner å vinne i Vetteskogens indre ...

Den gale dverg

Frittstående eventyr om en sagnomsust skatt. Heltene får kjøpe et ekte skattekart, men det koster, og skattejakten kan lett endre skjebnen til flere enn heltene ...

Røverne ved Kar

Frittstående eventyr med bønder, kremmere og kjeltringer. Et bakhold gir heltene problemer, men de er ikke alene. Likevel er det kanskje bare dem som kan gjøre noe med problemet ...

Oppdrag i mørke

Et frittstående natteventyr for helter som liker seg på den kreative siden av loven. En kappekledt oppdragsgiver kommer med et fristende tilbud en mørk og stormfull natt ...
   

Vil du dele eventyrene dine med andre gjør du følgende:

  1. Skriv litt om deg selv; navnet ditt, hvor du kommer fra, hvilke spill du spiller, hvor lenge du har spillt Fabula, osv. Husk epost-addresse.
  2. Gi eventyret et fengende navn, og fortell kort hva det skal handle om. Skriv eventyret som ren tekst (txt-format), uten karter eller illustrasjoner (om du gjerne vil ha med slike kan du sende dem i jpeg- eller gif-format). Skill tydelig mellom de forskjellige elementene i eventyret.
  3. Send eventyret via epost til tomas.hvm@c2i.net. Jeg ser på det, og legger det inn her hvis jeg liker det. Liker jeg det ikke, får du en tilbakemelding om hvorfor.

Har du spesielle spørsmål om sending av eventyr via epost kan du spørre tobias@online.no (han er designer av dette nettstedet).

Psst!
Om du synes det er for døvt at jeg skal "godkjenne" eventyret ditt, eller noe annet du vil skrive om Rollespillet Fabula, kan du lage ditt eget nettsted. Gi meg en melding om det, så legger jeg gjerne inn en peker til din personlige Fabula-side her.

 

StartsideRollespillet Fabula Ut på eventyrFerdige eventyr